Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Hullen
Markt 67
7701 GW DEDEMSVAART

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09:30-18:00 uur
Wo: 09:30-18:00 uur
Do: 09:30-18:00 uur
Vr: 09:00-21:00 uur
Za: 09:00-17:00 uur
Zo: gesloten

Drankenspeciaalzaak Hullen úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Villa Cardea Limoncello

(0,0 / 5)
Villa Cardea Limoncello
Villa Cardea Limoncello
gepresenteerd in elegante 70cl flessen, is een subliem voorbeeld van hoe traditionele Italiaanse likeurproductie kan samensmelten met moderne productiemethoden om een product van superieure kwaliteit te creëren. Deze limoncello wordt gemaakt volgens een traditioneel recept uit Zuid-Italië, specifiek uit de regio Campanië, die bekend staat om zijn uitzonderlijk aromatische en sappige citroenen.

De productie van deze likeur begint met de zorgvuldige selectie van IGP-citroenen, die groeien onder de Mediterrane zon en worden geoogst op het perfecte moment van rijpheid om een perfecte balans van zuurheid en suikers te garanderen. De citroenschil, rijk aan essentiële oliën, wordt zorgvuldig verwijderd en gelaten om te macereren in hoogwaardige pure alcohol. Dit infusieproces, dat weken tot maanden kan duren, geeft Villa Cardea Limoncello zijn intens levendige aroma en onderscheidende smaak.

De kleur is een helder, natuurlijk en uitnodigend geel, met pittige tonen van verse citroen in de neus, vergezeld van hints van oranjebloesem en aromatische kruiden die verrassende complexiteit bieden. In de mond is de likeur levendig maar uitgebalanceerd, met een zoetheid die niet overheerst maar de frisheid van citrus versterkt, wat een aangenaam schone en verfrissende sensatie achterlaat.

Perfect om gekoeld te serveren als digestief na de maaltijd, kan Villa Cardea Limoncello ook worden gebruikt als basisingrediënt voor zomerse cocktails, waarbij een vleugje elegantie en frisheid wordt toegevoegd. De verfijnde presentatie maakt het een ideaal cadeau voor liefhebbers van ambachtelijke producten en hoogwaardige dranken.
€ 10,74
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Italië
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
25% vol
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review